BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,63
ALTIN 2.392,29

Başına gelmeyen kalmadı ki...

Başına gelmeyen kalmadı ki...

Dünyanın en popüler sinema dergilerinden empire'ın ingiltere baskısının internet sitesinde yer alan derlemede ünlülerin geçirdiği set kazalarına yer verildi.

Başına gelmeyen kalmadı ki...

Dünyanın en popüler sinema dergilerinden Empire'ın İngiltere baskısının internet sitesinde yer alan derlemede ünlülerin geçirdiği set kazalarına yer verildi.

Başına gelmeyen kalmadı ki...

Sylvester Stallone

''Rocky'' ve ''Rambo'' serilerinin ünlü oyuncusu Sylvester Stallone, Afganistan Dağlarına tırmanmaktan ok atarak helikopter düşürmeye kadar uzanan zorlu aksiyon sahnelerinde dublör kullanmadan rol alıyor.

Başına gelmeyen kalmadı ki...

63 yaşında olan tanınmış oyuncu, son olarak ''Expandables'' adlı filmde kamera karşısına geçtiğinde feci şekilde boynunu incitti. Filmde Steve Austin ile dövüş sahnesinde boynunda bir ağrı hisseden ünlü oyuncu, daha sonra çok önemli bir operasyon geçirerek boynuna platin takıldı. Yaşadığı sağlık sorunuyla ilgili espri yapan Stallone, ''En çok neye gülüyorum biliyor musunuz, havaalanlarının arama noktalarından geçerken artık üzerimde metal var'' diyor.

Başına gelmeyen kalmadı ki...

Jackie Chan

Uğradığı set kazaları neredeyse bir kitabı dolduracak kadar çok olan Jackie Chan, defalarca boynundan, başından, kollarından, belinden ve bacaklarından yaralandı. Chan'in yaşadığı kazalar arasında en ilginci ise ''Rob-B-Hood'' adlı filmin çekimleri sırasında meydana geldi.