BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,83
ALTIN 2.422,39
HABER /  GÜNCEL

Başarıya giden yol

Sadece Türkçe ile yetinmeyip 3 dilde yayın hayatına devam ediyorbasariyolu.com.. Üç yıldır günden güne büyüyen site, alanında en büyük olma üzelliğine sahip..

Abone ol

İçeriği çok zengin olan sitede 30 ünlü yazarın periyodik olarak izinli yazılarına rahatlıkla ulaşabilir her an başka birine beğendiğiniz makale yada yazıyı yollayabilirsiniz.

Özellikle genç yeteneklerin ufkunu açan haber yazılarla dolu sitede ilk günden itibaren hiç para amacı güdülmemiş. Amaç, her geçen gün Türk gençliğinin kişisel gelişim ve başarı serüvenine yeni bir şeyler ekleyebilmek.

Bunun için özel test ve anketler yapılıyor, flash animasyonlar hazırlanıyor.. Genel yayın yönetmeni, genç yaşına 3 kitap ve bir çok başarı sığdırmış Abdullah Doğan‘ın liderliğindeki site, günlük ortalama 5000 hiti ve toplam 10.000 aşkın üyesiyle her geçen gün daha da büyüyor.

Sizi bu başarılı çalışmalara bir nebze destek olmaya çağırıyoruz. Neden bu siteden daha fazla insana faydalanmasın diye düşünüyoruz. Bulunduğunuz yayın organında sitenin daha fazla kişiye ulaşmasını sağlamak bizi çok mutlu edecektir.

www.basariyolu.com