BIST 13.458
DOLAR 47,51
EURO 54,82
ALTIN 6.175,37
HABER /  GÜNCEL

Barış Yarkadaş canlı yayında açıkladı: Kılıçdaroğlu, Gürsel Tekin'e o görevi vermek istiyor

Gazeteci Barış Yarkadaş, TV100 ekranlarında katıldığı programda CHP'deki olası yeni görevlendirmeye ilişkin dikkat çeken iddialarda bulundu.

Abone ol

Yarkadaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Gürsel Tekin'e parti içinde daha üst düzey bir görev vermeyi planladığını öne sürdü. Kılıçdaroğlu'nun, Tekin'in geçmişte üstlendiği görevleri hatırlatarak, artık daha kapsamlı bir sorumluluk üstlenmesi gerektiğini düşündüğünü söyledi.

Türkiye Genel Koordinatörü

Yarkadaş'ın iddiasına göre Kılıçdaroğlu, Gürsel Tekin'i "Türkiye Genel Koordinatörü" olarak görevlendirmeyi hedefliyor.

Ayrıca Yarkadaş, plan kapsamında Gürsel Tekin'e parti tarafından bir otobüs tahsis edilmesinin ve genel merkezin 13 veya 14. katında doğrudan genel başkana bağlı bir makam odası verilmesinin öngörüldüğünü ileri sürdü.

Yarkadaş, Gürsel Tekin'in bu görevle birlikte Türkiye genelini dolaşan, sokakta vatandaşla buluşan ve partinin sahadaki en görünür isimlerinden biri olarak konumlandırılmasının planlandığını ifade etti.