BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,79
ALTIN 2.429,90
SPOR

Ballon d'Or ödül törenine damga vuran skandal soru

France Football dergisi tarafından düzenlenen organizasyonda ödüller sahiplerini buldu. Ödülünü alması için Solveig tarafından sahneye çağrılan kadın futbolcu Hegerberg, ünlü DJ'in Twerk yapmayı (kalça dansı) biliyor musun?' sorusuyla şaşkına döndü.

France Football dergisi tarafından düzenlenen organizasyonda ödüller sahiplerini buldu. En iyi 21 yaş altı oyuncuya verilen Kopa Kupası'nı Mbappe, en iyi kadın futbolcu ödülünü Fransa ekibi Olympique Lyon'dan Norveçli Ada Hegerberg kazandı.

SKANDAL SORUDAN SONRA SAHNEYİ TERK ETTİ
Ödülünü alması için Solveig tarafından sahneye çağrılan 23 yaşındaki genç kadın futbolcu Hegerberg, ünlü DJ'in 'Daha önce Mbappe için küçük bir dans gösterisi hazırladım ve aynısını senin de yapıp yapamadığını merak ediyorum. Twerk yapmayı (kalça dansı) biliyor musun?' sorusuyla şaşkına döndü. Kendisine yöneltilen sorudan oldukça rahatsız olduğu anlaşılan Hegerberg 'Hayır' yanıtını verdi ve sahneyi terk etti.

TEK GÜLEN GINOLA OLDU
Ödül töreni için salonda bulunan davetliler de Solveig'in Hegerberg'e yönelttiği soruya bir anlam veremedi. Solveig'in tuhaf şakasına gülen tek isim gecenin diğer sunucusu olan Fransız futbolcu David Ginola oldu.

CİNSİYETÇİ OLARAK NİTELEMEDİ
Hegerberg yaşanan olayla ilgili bir açıklama yaptı ve sahnede böyle bir soru beklemediğini ama soru sebebiyle üzgün olduğunu ve soruyu cinsiyetçi olarak nitelemediğini söyledi.

ÖZÜR DİLEDİ
Solveig de daha sonra Hegerberg'le bir fotoğrafını Twitter hesabında paylaştı ve kadın futbolcudan özür diledi.

 

Sitene Ekle
Etiketler