BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Bakırköy’deki travesti cinayeti böyle görüntülendi!

Bakırköy'de 'Şeker Buse' takma adlı travesti Mehmet D.'yi evinde öldürdüğü ileri sürülen şüpheli Volkan A., çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Bakırköy Kartaltepe Cevizli Mahallesi’nde yaşayan Şeker Buse takma adlı travesti Mehmet D. isimli travestiden 2 gündür haber alamayan arkadaşları, kapının kilitli olduğunu görünce polis ekiplerine ihbarda bulundu.


İhbar üzerine olay yerin gelen polis ekipleri, çilingir yardımıyla girdikleri evin yatak odasında kanlar içinde yerde yatan Mehmet D.’nin cesedini buldu.


Yapılan incelemede bıçaklanarak öldürülen Mehmet D.’nin karnından 5, göğsünden ve belinden 1 adet bıçak yarası olduğu belirlenirken, boynunda da morluklar olduğu görülmüştü. Bunun üzerine Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri tarafından başlatılan çalışmalar sonucunda çevredeki güvenlik kamera görüntüleri incelemeye alındı. Yapılan çalışmalar sonucunda olayın yaşandığı eve çok sayıda kişinin girdiği ancak evden en son Volkan A.’nın çıktığı tespit edildi. Şahsın eşkal ve kimliğinin belirlenmesinin ardından Esenyurt’taki evine baskın yapıldı. Baskında şahıs gözaltına alınırken, evinde bulunan pitbull cinsi köpek de belediye ekipleri tarafından uyuşturulmuştu.


Gözaltına aldıktan sonra Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek sorgulanan Volkan A., kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyerek susma hakkını kullandı. Şubedeki işlemleri tamamlanan şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


ZANLILARIN EVE GİRİŞ VE ÇIKIŞLARI GÜVENLİK KAMERASINDA


Öte yandan tutuklanan zanlının travesti Mehmet D.’nin evine giriş ve çıkışı güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüpheli Volkan A., saat 23.54 sıralarında bir arkadaşıyla birlikte içeriye giriyor. Saat 23.57 sıralarında da Volkan A.'nın yanındaki kişi dışarıya çıkıyor. Sabaha ise saat 05.05 sıralarında ise kapıya yemek getiren kurye geliyor. Kurye kapı açılmayınca yaklaşık 15 dakika sonra saat 05.20’de evin önünden ayrılıyor. Kuryenin gitmesinin ardından saat 05.21'de ise şüpheli sessizce dışarı çıkıyor ve asansörü kullanmadan hızla merdivenlerden aşağı iniyor.


Güvenlik kamera kayıtlarına göre bir daha eve giren çıkan kimse olmazken, bir gün sonra ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri travestinin cesedini evde buluyorlar.

Sitene Ekle
Etiketler