BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,97
ALTIN 2.427,59

Bakan'ın donup kaldığı an

Bakan'ın donup kaldığı an

Pal fm'in, müzik sektörü ile sanatçılara destek ve teşvik amacıyla bu yıl ilkini düzenlediği 'pal fm müzik ödülleri' 20 ayrı kategoride sahiplerini buldu. gecenin olayı ise manga'nın ödüllerinden birinin kazayla düşüp kırılması ve buna kültür bakanı günay'ın gösterdiği ani tepki...

Bakan'ın donup kaldığı an

Pal Fm'in, müzik sektörü ile sanatçılara destek ve teşvik amacıyla bu yıl ilkini düzenlediği 'Pal Fm Müzik Ödülleri' 20 ayrı kategoride sahiplerini buldu. Gecenin olayı ise Manga'nın ödüllerinden birinin kazayla düşüp kırılması ve buna Kültür Bakanı Günay'ın gösterdiği ani tepki oldu.

Bakan'ın donup kaldığı an

Palmali Şirketler Grubu Bünyesi'nde yayın hayatını sürdüren Pal Fm'in, müzik sektörü ile sanatçılara destek ve teşvik amacıyla bu yıl ilkini düzenlediği 'Pal Fm Müzik Ödülleri' 20 ayrı kategoride sahiplerine dağıtıldı.

Bakan'ın donup kaldığı an

Halk oylamasıyla belirlenen ödüllerden Ajda Pekkan "Pop Müziğin Kraliçesi Pal Fm Özel Ödülü" ve "En İyi Single", Manga "En İyi Rock Canlı Performans" ve "Dünyanın Sonuna Doğmuşum" şarkısıyla "En İyi Şarkı", Sagopa Kajmer ise "En İyi Rap Sanatçısı" ve "Şarkı Koleksiyoncusu" albümüyle de "En İyi Rap Albümü" olmak üzere ikişer ödüle değer görüldü.

Bakan'ın donup kaldığı an

İki ödül birden alan ama il dışında konserleri olduğu için geceye katılamayan Manga'nın ödülünü Kültür Bakanı Ertuğrul Günay, Manga'nın menajerine verdi. Bu sırada yaşanan küçük bir kaza nedeniyle cam ödüllerden biri yere düşerek kırıldı. Kültür Bakanı Ertuğrul Günay'ın tepkisi ise kameralara yakalandı.