BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,82
ALTIN 2.439,16
HABER /  GÜNCEL

Bakan Çavuşoğlu yangın bölgesinde!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kumluca'daki orman yangınıyla ilgili konuştu. Yangında tek sevindiren noktanın can kaybının olmaması olduğunu söyleyen Çavuşoğlu, yangında hasar gören yerlere destek vereceklerini söyledi.

Abone ol

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kumluca ilçesinde devam eden orman yangınında evler, seralar ve bahçelerin zarar gördüğünü söyledi. Hasar tespit çalışmasının yapıldığını söyleyen Çavuşoğlu, yangında zarar gören vatandaşların zararının tazmin edileceğini açıkladı.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde çıkan orman yangını bölgesine gelen Bakan Çavuşoğlu, yangından zarar gören vatandaşları ziyaret etti.

Erentepe Mahallesi'ndeki ormanlık alanda evleri ve seraları zarar gören vatandaşlarla görüşen Çavuşoğlu, can kaybının olmamasının, tek teselli kaynağı olduğunu söyledi. Adrasan bölgesinde de yangın çıktığını hatırlatan Çavuşoğlu, "Allah'a şükür arkadaşlar kontrol altına aldılar. Çok şükür bu kadar büyük bir yangın oldu ama can kaybı yok. Vatandaşlarımız valiliğimizin, kaymakamlığımızın, belediyelerimizin, jandarmamızın uyarılarını dikkate aldılar ve ev ve iş yerlerini boşalttılar. Evlerde, seralarda ve bahçelerde hasar var. Şimdi tespitler yapılıyor. Bu tespitler yapıldıktan sonra bunların telafisini inşallah yapacağız. Vatandaşlarımızın zararını tazmin edeceğiz." diye konuştu.