BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21
POLİTİKA

Bahçeli: Afrin'e gider yaşadığım canı seve seve feda ederim

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Afrin operasyonuna ilişkin bomba mesajlar verdi. Bahçeli, 'Afrin'e gider, yaşadığım canı seve seve feda ederim. Bu da millete bir Devlet sözüdür.' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Gerekirse ben de bir bozkurt gibi Afrin'e gider, yaşadığım canı seve seve feda ederim" dedi, salon ayağa kalktı. Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin açıklamaları yine gündem olacak.

18. gününe giren Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin açıklamalar yapan Bahçeli, 80 milyonu tek yumruk olmaya çağırdı. Bahçeli'nin "Yaşadığım canı seve seve feda ederim" dediği anlarda salonda alkış tufanı koptu. Bahçeli'nin Afrin'e dair çarpıcı açıklamaları:

MİLLİ RUH AYAKTADIR: "Terörün kökü kazınacaksa gün bugündür. Zeytin Dalı Harekatı'nın başarıya ulaşması için milli ruh ayaktadır.  (Fransa'nın Afrin operasyonu için işgal yorumu) Türk milleti ile işgal kelimesi asla örtüşmemektedir. Fransa bize neyi anlatmaktadır? Türkiye, Suriye'nin toprak bütünlüğüne saygılıdır.

GÜN SAFLARIMIZI SIKLAŞTIRMA GÜNÜDÜR: Milli birliğimiz yara alırsa bunun geriye dönüşü mümkün değildir. Gün, saflarımızı sıklaştırma günüdür. Gün kucaklaşma günüdür. Kucaklaşmanın adresi büyük Türk milletidir. Binlerce yıllık milli tarihimiz, hatası ile sevabı ile, üzüntüsü ile sevinci ile bizim ceddimize aittir.

TAŞIDIĞIM CANI SEVE SEVE FEDA VE HEDİYE EDERİM: Eğer, yeri gelirse, ben de bir Bozkurt gibi en ön safta Afrin'e gider, gerekirse, ihtiyaç hasıl olursa, bu vatana, bu millete, taşıdığım canı seve seve feda ve hediye ederim. Bu da millete bir Devlet sözüdür."

Sitene Ekle
Etiketler