BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,08
ALTIN 2.324,58
MEDYA

Babasının olduğunu bile bilmiyordu Çilem babasıyla böyle kavuştu!

Fox TV'de Kaybolan Çiçekler programında 18 yıldır görmediği babasını arıyordu. Dün DNA testi yapıldıktan sonra Çilem Sarı'nın babasının Mehmet bey olduğu anlaşıldı. Peki Mehmet Bey ve Çilem bugün buluştu mu? 8 Aralık Kaybolan Çiçekler programına bakalım.

18 yıl boyunca babasını arayan Çilem Sarı dün DNA testinin açıklamasının ardından babasının Mehmet Bey olduğunu öğrendi. Hastalığı nedeniyle programa gelemeyen Mehmet Bey ve Çilem bugün Konya'da buluştu. Peki buluşmada neler yaşandı?

Çilem Sarı'nın babası dün canlı yayında yaptığı açıklamada hastalığı nedeniyle programa gelemeyeceğini söylemişti. Apar topar Konya'ya giden Çilem bugün ilk kez babasına sarıldı. 18 yıldır babasını arayan Çilem babasını görür görmez gözyaşlarını tutamadı. Canlı yayına yansıyan bu anlardan sonra izleyenler de şoke oldu. Babasına sarılma anını anlatan Çilem, ne hissettiğini ifade etmekte zorlandı. Peki neler olmuştu?

YILLARDIR BİLMİYORUM Yıllardır bir kızı olduğunu bilmeyen baba Mehmet Bey yaptığı açıklamada bundan sonra tadımız bozulmasın dedi. Kızını gördüğü için mutlu olduğunu dile getiren Mehmet Bey, bu duygunun anlatılamaz olduğunu söyledi.

MEHMET BEY KABULLENMEMİŞTİ Anne Belgin Sarı canlı yayında yaptığı açıklamada hamile kaldığı zaman Mehmet beyin çocuğu kabullenmediğini söyledi. Anne Belgin yaptığı açıklamada, Mehmet beyin 18 yıllık baba hasretini gidermesi için çabalaması gerektiğini sözlerine ekledi.

Sitene Ekle