BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.540,21

Babasından kızı Beyonce için olay sözler!

Babasından kızı Beyonce için olay sözler!

Şarkıcı kızları Beyonce ile Solange'ın daha koyu tene sahip olsalardı şimdiki kadar ünlü olamayacaklarını savunan Mathew Knowles, pek çok siyah erkeğin öfkelerini erotize ettikleri için daha açık tenli kadınları tercih ettiklerini ileri sürdü.

Babasından kızı Beyonce için olay sözler!

Üstün yetenekli kızları Beyonce ile Solange'ın önce Destiny's Child grubu içinde tanınmalarını, sonra solo kariyere yönelip dünyaca ünlü şarkıcılar haline gelmelerini sağlayan menajer, müzik yapımcısı ve plak şirketi sahibi Mathew Knowles, müzik sektöründeki ten rengine dayalı ayrımcılık konusunda açıklamalar yaptı. Şarkıcı kızları Beyonce ile Solange'ın daha koyu tene sahip olsalardı şimdiki kadar ünlü olamayacaklarını savunan Mathew Knowles, pek çok siyah erkeğin öfkelerini erotize ettikleri için daha açık tenli kadınları tercih ettiklerini ileri sürdü.

Babasından kızı Beyonce için olay sözler!

Ebony dergisine konuşan Mathew Knowles, en tanınmış siyah kadın yıldızların çok koyu tenli olmadıklarını söyledi. ''Siyah kadınlar söz konusu olduğunda pop radyolarında şarkıları çalınanlar hangileri? Mariah Carey, Rihanna, rapçi Nicki Minaj ve benim çocuklarım (Beyonce ile Solange)'' diyen Knowles, tıpkı kendi kızları gibi Carey, Minaj ve Rihanna'nın şöhrete kavuşmasına daha açık tenli olmalarının yardımcı olduğunu dile getirdi.

Babasından kızı Beyonce için olay sözler!

66 yaşındaki Knowles, kendisinin ten rengiyle ilgili tavrının da derin kökleri olduğunu, örneğin 31 yıl evli kaldıktan sonra boşandığı, çocuklarının annesi Tina'yı ilk gördüğünde beyaz sanarak ilişki kurduğunu belirtti. ''Sonradan öğrendim ki beyaz değilmiş, aslında siyah yanıyla son derece barışıktı'' dedi.

Babasından kızı Beyonce için olay sözler!

Beyonce ile profesyonel olarak iş yapmayı bıraktığı 2011'den beri üniversitede akademisyen olarak yeni bir kariyer inşa eden ve ırklararası ilişkilerle ilgili 'Bir çocuğun gözünden' adında yeni bir kitap yayımlayan Knowles, şöyle devam etti: