BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

Baba Candır 46. bölüm fragmanı

Baba Candır dizisi 46. yeni bölümüyle 13 Kasım 2016 Pazar akşamı TRT 1'de olacak. Baba Candır'ın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Baba Candır 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 12 Kasım 2016 Pazar akşamı TRT 1'de...


Yufkacı Salih, ailesini korumak ve bir arada tutmak için çok büyük bir mücadeleye girişiyor. Doktor Elif'e karşı yavaş yavaş bir şeyler hissetmeye başlayan Salih'in hayatı, Elif'in eski kocası Kadir'in araya girmesiyle çok karmaşık bir hal alıyor.


Kadir'in çok tehlikeli bir adam olduğunu bilen Elif de, yufkacı Salih'i ve çocuklarını Kadir'in gazabından koruyabilmek için Salih'den uzak durmaya karar veriyor.


Bu sırada Haluk ve Ece cephesinde de, Haluk'un eski uzatmalı nişanlısı Ayşegül'ün holdinge gelmesiyle, Haluk eşi ve ex nişanlısı arasında kalıyor. Ayşegül, Ece'ye Haluk'u ondan geri almak için meydan okuyunca; Ece, Ayşegül'e savaş açıyor.


Emrecan ve Ceylan da, normal yollardan çocuk sahibi olamayacaklarını öğrenince, tüp bebek yöntemine karar veriyorlar ancak Emrecan, bunun için gerekli olan parayı ailesinden istemeye çekindiği için, yine çakma çantacı kötü adamların kapısını çalmak zorunda kalıyor.


Nermin Hala'nın yıllar önceki sözlüsü ve bir nevi kanlısı İsmail, mahalleye dönüp üstüne bir de muhtar adayı olunca; Nermin Hala'nın maziye gömdüğü intikam duyguları kabarıyor ve o da İsmail'e karşı bir savaş başlatıyor.

Sitene Ekle
Etiketler