BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.440,68
MEDYA

Baba Candır 40. bölüm 3. fragmanı

Baba Candır dizisi 40. yeni bölümüyle 29 Mayıs 2016 Pazar akşamı TRT 1'de olacak. Baba Candır'ın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Baba Candır 40. yeni bölüm 3. fragmanı yayınlandı; 29 Mayıs 2016 Pazar akşamı TRT 1'de...


Haluk, Ece’yi ve annesini affeder. Haluk’un kazasından sonra yumuşayan Salih, Haluk’a Ece’yi istemeye gelmesini söyler. Ceylan’ın dedesi Emrecan’ı şeflik sınavına tabi tutar. İsteme günü aksilikler Haluk’un peşini bırakmaz. Haluk lanetlendiğini düşünmeye başlar. Nermin saçının kırmızıya boyanmasında Müjde’nin parmağı olduğunu öğrenir ve intikam planı yapar. Levent’in gelişi ortalığı karıştırır. Levent’ten Emrecan’ın başkasıyla evli olduğu öğrenen Mehmet Dede Ceylan’ı alıp Ürgüp’e dönmek ister. Salih Levent’in Ece ile olan ilişkisini öğrenir. Salih kendisine yalan söyleyen Ece ve Nermin’e çok kızıp bir süre gözüne gözükmemelerini söyler ve istemeyi iptal eder. Salih’in hastalığı şiddetlenir. Adnan, Salih’in hastalığını daha detaylı araştırmaya karar verir. Emrecan, Ceylan’ı istemek için Mehmet Dede’yi; Haluk Ece’yi istemek için Salih’i ikna etmeye çalışır.


Çifte isteme gerçekleşecek midir? Salih, Ece’yi affedecek mi? Haluk Ece’yi isteyebilecek mi? Emreca,n Ceylan’a layık olduğunu Mehmet Dede’ye kanıtlayabilecek mi? Salih’in sağlık durumu ne olacak?

Sitene Ekle
Etiketler