BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,85
ALTIN 2.390,49
MEDYA

Baba Candır 39. bölüm fragmanı

Baba Candır dizisi 39. yeni bölümüyle 22 Mayıs 2016 Pazar akşamı TRT 1'de olacak. Baba Candır'ın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Baba Candır 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 22 Mayıs 2016 Pazar akşamı TRT 1'de...


Annesi Bahar ile yüz yüze gelen Haluk bu durumdan hiç memnun olmaz. Bahar’a onu hayatında istemediğini söyler ve Ece’yi arkasından iş çevirmekle suçlayıp terk eder. Herkes tarafından kandırıldığını düşünen Haluk, kimsenin onu bulamayacağı şehirden uzak bir yere gider.


Emrecan, Ceylan’ın arkasından Ürgüp’e gelir ve ondan af diler. Ceylan, Emrecan’ı affetmek istese de Ceylan’ın dedesi buna izin vermez. Emrecan’dan Ceylan’a layık olduğunu kanıtlamasını ister. Emrecan Ceylan’ı kazanma yolunda ki ilk sınavını yükseklik korkusuna rağmen uçağa binerek verecektir.


Unutkanlıkları artan Salih herkesten gizli hastaneye gider.


Haluk kırsal yaşama uyum sağlayamaz ve ormanda kaybolur. Haluk’a ulaşamayan Ece ve Bahar endişelenirler. Ormanda çıkış yolunu bulamayan Haluk hastalanır ve kendinden geçer.

Haluk ormandan kurtulabilecek mi? Emrecan, Ceylan'ın dedesinin testini geçebilecek mi? Salih’in sağlık durumu ne olacak?


Sitene Ekle
Etiketler