BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

Baba Candır 35. bölüm 2. fragmanı

Baba Candır dizisi 35. yeni bölümüyle 24 Nisan 2016 Pazar akşamı TRT 1'de olacak. Baba Candır'ın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Baba Candır 35. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı; 24 Nisan 2016 Pazar akşamı TRT 1'de...


Haluk ve Ece’nin kaçırılması herkesi endişelendirir. Haluk’un onları kaçıranlardan kurtulma planları başına büyük belalar açar. Nermin müştemilatta saklanan Michael’ı eve sokmak için Emrecan ve Ceylan’ın yardımı alır. Salih, Michael’i bir süreliğine misafir etmeye karar verir. Michael, Damla ve Levent arasındaki yakınlaşmayı farkeder. Levent’in gerçek kimliğini öğrenen Emrecan ve Ceylan, Levent’ten kurtulmak için Nermin ile birlik olurlar. Aslı, Ege’nin Egemen’in eski sevgilisinin oğlu olduğunu öğrenince Egemen’e boşanmak istediğini söyleyerek babasının evine döner. Baba evinde Aslı’yı çok daha büyük bir sürpriz beklemektedir. Salih türlü türlü badireler atlatan aileyi Pazar mangalında bir araya getirmek ister. Mangal’ın ateşi bütün aileyi terletecek ve günün sonunda en beklenmeyen kişiyi yakacaktır.


Haluk ve Ece kurtulabilecek mi? Michael’ın varlığı Damla’nın Levent’ten uzaklaşmasını sağlayacak mı? Ceylan ve Nermin, Damla’yı Levent’ten soğutmak için ne yapacak? Mangal’ın ateşi günün sonunda kimi yakacak?

Sitene Ekle
Etiketler