BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,46
ALTIN 2.487,53
GÜNCEL

Ayşen Gruda'nın son yolculuğuna uğurlanıyor

Yeşilçam'ın efsane ismi ve Domates güzeli lakabıyla bilinen usta oyuncu Ayşen Gruda son yolculuğuna uğurlanıyor. Ayşen Gruda, Zincirlikuyu Camii'de kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Yeşilçam'ın efsane ismi ve Domates güzeli lakabıyla bilinen usta oyuncu Ayşen Gruda son yolculuğuna uğurlanıyor. Ayşen Gruda, Zincirlikuyu Camii'de kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Cenaze törenine Ayşen Gruda'nın eski eşi Yılmaz Gruda da katıldı.

Usta oyuncu duygularını şu sözlerle anlattı: "Gözümün önünde binlerce resim var. Büyük bir yetenekti. Türk halkı onu bağrına bastı ve zirveye oturttu. Şimdi o zirveden yolcu. toprağı bol olsun, ışık içinde yatsın. Yeneceğine inandık, zorlandı. Her şey bir yere kadardı. Tanrının istediği oluyor. En güzel şekilde yanına aldı. Soyadımı taşımasından memnundum. O adla yürüdü çünkü... Çok ilkler yaptık onunla. Kabul etmek lazım ki çok sevdiğim kızımın da annesi. Güzel Yiğit'İn anneannesiydi. madem ki benim soyadımla ad yaptı. Onunla da yürüyebilir. Halk onu öyle uğurladı..."

BEN ONUN BEBEĞİYDİM: Elvan Gruda annesini anlatırken konuşmakta güçlük çekti:"Söyleyecek çok söz var ama takatim yok. Onu herkes seviyor, övüyor, kucaklıyor... Ben de aynı duyguları paylaşıyorum ama bir farkla. Ben onun bebeğiyim. bütün Türkiye'nin ve sevenlerinin başı sağ olsun. Bu süreçte bizimle beraber olan acımızı paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum.

Sitene Ekle