BIST 9.577
DOLAR 32,45
EURO 34,50
ALTIN 2.474,05
MEDYA

Ayşe Mine canlı yayında feryat etti Sağlık Bakanlığı hemen devreye girdi!

Kanal D'deki 2. Sayfa programında eşinden şiddet gördüğü anları anlatan usta şarkıcı Ayşe Mine, kardeşinin ölmek üzere olduğunu söyleyince de Sağlık Bakanlığı hemen devreye girdi.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü şarkıcı ve oyuncu Ayşe Mine, Kanal D'de ekrana gelen 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. 14 yaşında tanışıp 17 yaşında evlendiği eşinden günde 5 vakit dayak yediğini söyleyen sanatçının anlattıkları dehşete düşürürdü. Öte yandan kardeşinin Kıbrıs'ta zorla alıkonulduğunu ve ölmek üzere olduğunu söyleyen Mine'nin feryadına Sağlık Bakanlığı'ndan yanıt gecikmedi.

 Asıl adı Ayşe Akyüz olan 57 yaşındaki şarkıcı, ''Bana şaşı ve şehla diyorlar fakat ben başıma aldığım darbelerden dolayı böyle oldum'' ifadelerini kullandı. Yine Ayşe Mine'nin eşinden boşanma hikayesi de şoke etti.

Mine, eşinin kendisine bir gün kağıt imzalattığını ve ilerleyen zamanlarda da bir avukatın kendisini arayarak eşinden boşandığını söyledi ardından ''Benim hiçbir şeyden haberim yoktu, fakat iyi ki boşanmışım yoksa şu an hayatta olamazdım''dedi.

Sitene Ekle
Etiketler