BIST 10.056
DOLAR 32,24
EURO 34,80
ALTIN 2.431,02

Atıştırarak zayıflayın

Atıştırarak zayıflayın

Alman hastanesi’nden diyetisyen esra aran, bir yandan atıştırmalıkların tadına bakmanın, bir yandan da diyet yapmanın mümkün olduğunu söyleyerek, şu bilgileri veriyor:

Atıştırarak zayıflayın

Alman Hastanesi’nden Diyetisyen Esra Aran, bir yandan atıştırmalıkların tadına bakmanın, bir yandan da diyet yapmanın mümkün olduğunu söyleyerek, şu bilgileri veriyor:

Atıştırarak zayıflayın

Yulaf ezmesi: Akşamları atıştırmak istediğinizde 3 çorba kaşığı yulaf ezmesi, üzerine 1 çorba kaşığı yaban mersini veya 1 çorba kaşığı altın çilek veya 1 çorba kaşığı kuru üzüm ekleyebilirisiniz. Bu şekilde hem kan şekerini dengelemiş, hem de düşük kalorili ara öğünü tamamlamış olursunuz. Yulaf ezmesinin lif miktarı yüksek olduğu için karın doyurucu özelliğe sahiptir.

Atıştırarak zayıflayın

Yeşil elma: Dilimlenmiş yeşil elma üzerine 1 çay kaşığı tarçın ve 1 çorba kaşığı ezilmiş ceviz serpiniz. Yanında 1 kutu light sütle öğünü tatlandırabilirsiniz.

Atıştırarak zayıflayın

Portakal: C vitamini deposudur. 1 porsiyon portakal+ 5 tane tam ceviz tercih edilebilir. Eğer kabızlık probleminiz varsa bağırsaklarınızın çalışmasına yardımcı olur.