BIST 9.451
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,59
GÜNCEL

Atatürk Havalimanı'nda ateş açılma anı kamerada

İstanbul Atatürk Havalimanı girişinde beyaz panelvan bir minibüs polisin 'Dur' ikazına uymayınca tekerleklerine ateş açıldı, o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul Atatürk Havalimanı girişinde saat 04.00 sıralarında polisin "Dur" ihtarına uymayan 3 kişinin minibüsle kaçmasına ilişkin 1 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü, olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri de basınla paylaştı. Görüntülerde aracın kontrol noktasına gelişi ardından ise hızla u dönüşü yapıp kaçması görünüyor. Polislerin aracın peşinden koşması da güvenlik kamerasına yansıyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "Atatürk Havalimanı'na saat 04.00 sıralarında gelen bir aracın görevlilerimizin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başlaması üzerine aracı durdurmaya yönelik silahla ateş edilmiştir. Yapılan çalışmalarda araç içerisinde olduğu tespit edilen B.E. isimli şüpheli erkek şahsın ilimiz bakırköy ilçesinde bir hastanede yaralı olarak bulunduğu tespit edilmiş, şahısla ilgili yapılan araştırmada farklı suçlardan 17 adet aranma kaydı olduğu belirlenmiştir. Konuyla ilgili tahkikat devam etmektedir."

Sitene Ekle