BIST 10.194
DOLAR 32,39
EURO 34,77
ALTIN 2.406,34

Aşklarını ilk kez ilan ettiler!

Aşklarını ilk kez ilan ettiler!

“Muhteşem Yüzyıl Kösem” setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Caner Cindoruk ve Farah Zeynep Abdullah, ilk kez birlikte poz verdi.

Aşklarını ilk kez ilan ettiler!

“Muhteşem Yüzyıl Kösem” setinde yakınlaşıp aşk yaşamaya başlayan Caner Cindoruk ve Farah Zeynep Abdullah, önceki gün ilk kez basının karşısına birlikte çıktı. Dizi setinde doğan aşklar listesine sürpriz bir çift eklendi. “Muhteşem Yüzyıl Kösem”in başarılı isimleri Caner Cindoruk ve Farah Zeynep Abdullah’ın çekimler sırasında yakınlaştığı ortaya çıktı. Sevgililer ilk kez birlikte basına poz verdi.

Aşklarını ilk kez ilan ettiler!

Farah Zeynep Abdullah ile Caner Cindoruk birlikte Yılmaz Erdoğan’ın “Münaşaka” oyununu izlemeye gitti. Birlikte kolkola poz veren sevgililer aşklarını da ilan etmiş oldu. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Silahtar Mustafa Paşa’yı canlandıran Cindoruk ile Prenses Farya rolündeki Abdullah, yaklaşık iki aydır flört ediyor. Çift, yeni yılı da arkadaş gruplarıyla beraber aynı mekânda karşılamıştı.

Aşklarını ilk kez ilan ettiler!

Caner Cindoruk ve Farah Zeynep Abdullah’ın daha önce tanışmadığı, rol aldıkları Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi sayesinde yollarının kesiştiği ve çok geçmeden arkadaşlığın yerini aşka bıraktığı konuşulurken sosyal medyada birlikte arkadaşları ile fotoğraf paylaşan çift ilk kez birlikte olduklarını basına da poz vererek ilan etmiş oldu.