BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,86
ALTIN 2.384,92
MEDYA

Arrow ve The Flash dizileri bitecek mi?

Arrow ve The Flash dizisi hayranlarının büyük merakla beklediği DC's Legends of Tomorrow ne zaman başlayacak? DC's Legends of Tomorrow başlayınca Arrow ve Flash dizileri bitecek mi? Arrow ve Flash birleşiyor mu?

CW kanalının yeni sezon ataklarından biri olan DC's Legends of Tomorrow, ilk fragmanıyla görücüye çıktı.Yayın tarihi hakkında bilgi verilmeyen DC's Legends of Tomorrow ile ilgili en büyük merak uyandıran konu; yeni dizinin başlangıcının Arrow ve The Flash dizilerinin sonunu getirip getirmeyeceği.


Merakla beklenen DC's Legends of Tomorrow dizisinin yönetim kadrosunda Arrow’dan Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg ve Flash’tan Sarah Schechter yer alıyor. Yeni dizinin reyting rekorları kıran 'Arrow ve The Flash dizilerinin sonunu mu getirecek?'  sorusuna yapımcılardan herhangi bir açıklama gelmezken, farklı dizi senaristlerinin bir araya gelmesi dizilerin birbiriyle bağlantılı olması yönündeki olasılığı artırıyor. Yani DC's Legends of Tomorrow, Arrow ve The Flash dizilerindeki kardeşliğin diğer dizilere de sıçramasını sağlayabilir.


Süper kahraman dizilerini yakından takip edenlerin bileceği üzere, Arrow ve The Flash dizilerinin süper kahramanlarının birbirlerinin dizisinde yer aldığına şahit olmuştuk. Bu sürpriz iki dizinin de hayran kitlesini fazlaca mutlu etmişti. DC's Legends of Tomorrow'da  da farklı dizilerin süper kahramanları bir araya gelecek. Bu durum diziseverlerde 'Yeni sezonlarda Arrow ve The Flash'ta olduğu gibi farklı dizilerde sürpriz karakterleri görebilecek miyiz?' şeklinde merak uyandırdı.


DC's Legends of Tomorrow'da kimler rol alacak?


Tüm bu merak ettiğimiz sorular bir kenarda dururken, dört gözle beklenen dizi DC's Legends of Tomorrow'un oyuncu kadrosu da çok konuşulacak cinsten.  Arrow'a üçüncü sezonunda dahil olan Ray Palmer/Atom'u canlandıran Brandon Routh, Sara Lance/Canary'yi canlandıran Caity Lotz, The Flash dizisinden Leonard Snart/Captain Cold karakteriyle Wentworth Miller, Mick Rory/Heat Wave rolüyle Dominic Purcell, Dr. Martin Stein karakteriyle Victor Garber ve Doctor Who dizisinde Rory Williams karakterine hayat veren Arthur Darvill (Rip Hunter) kadroda bulunan isimler arasında.



Black Canary bu kez DC's Legends of Tomorrow'da!



Bu arada, Arrow'un üçüncü sezonunda öldürülen Black Canary (Sara Lance) rolündeki Caity Lotz'un, DC's Legends of Tomorrow'un White Canary'si olarak döndüğünü de ekleyelim.



İşte 2016 yılında ekranda yerini alması beklenen kardeş dizi DC's Legends of Tomorrow'un Türkçe alt yazılı fragmanı...

Sitene Ekle