BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.422,62
MEDYA

Arakan'a kızdı Buda heykeline saldırdı

Beyaz Haber'den Bülent Yapraklıoğlu'nun haberine göre; Arakan'da yaşanan Müslüman katliamına öfkelenen bir vatandaş kum festivalinde sergilenen buda heykeline saldırdı.

Budistlerin acımasızca Müslümanları katletmesine öfkelenen bir vatandaş kum festivalinde sergilenen buda heykeline saldırdı.

Arakan'da yaşanan katliamı dünya görmezden gelirken. Türkiye'den tepki sesleri yükseldi. O tepkilerden en dikkat çekeni ise Antalya'dan geldi. Budistlerin acımasızca Müslümanları katletmesine öfkelenen bir vatandaş Antalya'daki kum festivalinde sergilenen buda heykeline saldırdı.

'LANETLE TÜKÜRÜYORUM!!!'

Heykele tüküren vatandaş 'Antalya'da Lara'dayız. Arakan'daki Müslümanlara yapılan zulmün tanrıçasının burada heykeli var. Bu ayıp değil mi? Neredeyiz biz halk olarak, vatandaş olarak? Bu heykeli burada parçalayamıyoruz. Müslümanları orada kesip yakıyorlar. Toplanalım eylemimizi burada yapalım arkadaşlar.' dedi.

'ELİMİZE BALTA ALIP...'

Sözlerinin devamında Müslümanlara çağrıda bulunan vatandaş şöyle konuştu: Bizim Müslüman kardeşlerimizi orada yakıyorlar, burada ise bunun heykeline tutuyoruz. Ben de bunu şiddetle kınıyorum. Bütün Türk halkını bütün Müslümanları burada istiyorum. Elimize keser alıp, balta alıp bunu parçalayamıyorsak yazıklar olsun bize.

Sitene Ekle
Etiketler