BIST 8.748
DOLAR 32,34
EURO 35,14
ALTIN 2.241,33
MEDYA

Arabalar 3'ten Türkçe dublajlı yeni fragman

Disney ve Pixar ortaklığı ile çekilen Arabalar 3'ün Türkçe dublajlı yeni fragmanı yayınlandı.

Disney ve Pixar ortaklığı ile ilk olarak 2006’da çekilen Arabalar'ın üçüncü devam filminden yeni bir fragman yayınlandı.

Cars 3’te Owen Wilson yeniden Lightning McQueen’i seslendirirken daha önce Cars ve Cars 2 animasyon ekibinde yer alan Brian Free ilk kez filmin yönetmenliğini üstlenecek. Filmin müzikleri Randy Newman tarafından hazırlanırken, senaryo da Pixar’ın favori isimlerinden biri olan Daniel Gerson tarafından yazılacak. Daniel Gerson daha önce Big Hero 6, Monsters University ve Monsters, Inc gibi filmlerin senaryo çalışmalarında bulunmuştu.

Filmin yayınlanan ilk uzun fragmanından edindiğimiz bilgilere göre bu defa daha duygusal bir hikaye bizleri bekliyor. Klasik Disney hikaye örgülerinden çok uzak bir film ile seyirci karşısına çıkacak Cars’ın hayranları şimdiden filmin karanlık atmosferi karşısında şaşkınlığa düştüler.

Serinin üçüncü filmi, Lightning McQueen’in başına gelen sorunlar ile mücadele etmesini konu edinecek. “Artık her şey değişecek” mottosuyla promosyon çalışmalarına başlayan filmde kahramanlarımızı zorlu bir macera bekliyor.

Yayınlanan yeni fragmanda Lightning McQueen’in kendini toparlama sürecine tanıklık ediyoruz. Fragmandan edindiğimiz bilgiye göre McQueen eskisinden daha güçlü ve daha enerjik bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlıyor. Gerçek bir mücadeleyi konu alacak filmde büyük bir geri dönüş hikayesi yer alacak diyebiliriz.

Filmin ülkemizde 16 Haziran 2017’de vizyona girmesi bekleniyor.

Sitene Ekle