BIST 10.263
DOLAR 32,24
EURO 34,79
ALTIN 2.410,49
HABER /  DÜNYA

ANTALYA’DA KASA SOYDULAR ADANA’DA YAKALANDILAR

Antalya’nın Derme ilçesinde, içinde 50 bin lira para ve 50 bin lira değerinde altın bulunan kasayı çalan 3 kişi, Adana polisi tarafından yak...

Abone ol

Antalya’nın Derme ilçesinde, içinde 50 bin lira para ve 50 bin lira değerinde altın bulunan kasayı çalan 3 kişi, Adana polisi tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre olay, Antalya’nın Derme ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Antalya’da iş adamı Birdal Tokgöz’ün evine giren H.E. (23), S.A. (22) ve N.A. (36), içinde 50 bin lira para ve 50 bin lira değerinde altın bulunan kasayı çalarak kayıplara karıştı. Antalya polisi şahısların gidebileceği illerdeki ekiplerle görüşerek, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı. Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri de, zanlıların ile gelme ihtimalini düşünerek otogar ve şehrin giriş çıkışlarında pusuya yattı.
Yapılan çalışma sonucunda, şahıslar şehre girerken D-400 karayolunda kiralık bir otomobilin içinde yakalandı. Otomobilde yapılan aramada, çanta ve ayakkabı kutusunun içine saklanmış halde paralar bulundu. Şahıslar ise, sorgulanmak üzere emniyete getirildi. Sorgulanan zanlılar, daha sonra adliyeye sevk edildi.
(İHA)