BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,86
ALTIN 2.389,25
GÜNCEL

Antalya Dev Traktör, Gelin Arabası

Dev traktör, gelin arabasıANTALYA'nın Aksu İlçesi'nde tarımla uğraşan işadamı Mirat Özata ile Merve Özata çifti, değeri 1 milyon 500 bin TL'lik traktörü düğün arabası yaptı.


Atalya'nın Aksu İlçesi'nde tarımla uğraşan işadamı Mirat Özata ile Merve Özata çifti, değeri 1 milyon 500 bin TL'lik traktörü düğün arabası yaptı. 45 beygirden 300 beygire kadar 50 traktör ise düğün konvoyu oluşturdu. Aksu İlçesi'nde Agroland Tarımsal Market sahibi işadamı Mirat Özata, yedi yıldır birlikte olduğu Merve Özata ile evlendi. Düğünde doyasıya eğlenen çift, daha sonra düğün konvoyuna katıldı. Çift, 1 milyon 500 bin TL değerinde boyu 4 metreyi geçen traktörü gelin arabası yaptı. Aksu İlçesi'ndeki Expo kavşağında toplanan 45 beygirden 300 beygire kadar değişen 50 traktör, çiftin düğün konvoyunu oluşturdu. Beyaz tüllerle süslenen dev traktörün yanından geçen diğer araçların sürücüleri, konvoy boyunca çifte büyük ilgi gösterdi.

Mirat Özata, 'Tarımcı olduğumuz için tarımla alakalı bir düğün töreni yapalım istedik. Modern tarıma yön veren traktör olan New Holland'la yola çıktık. Böyle bir fikir aklımıza geldi, bunu uyguladık. Uyguladığımız için çok mutluyuz. İşimizin bir parçası. ve bunu işimizle alakalı yansıttığımız için çok mutluyuz. Çok keyifli bir organizasyon oldu dedi. Yedi yıldır beraber olduğu Mirat Özata ile evlenmenin mutluluğunu yaşayan Merve Özata ise 'Sıradışı bir düğün oldu. Ben ilk defa New Holland'a bindim. İnanılmaz heyecanlandım. Düğün heyecanıyla beraber bu heyecan ikiye katlandı. Beyaz atlı değil ama mavi traktöre bindim. Konfor açısından da mükemmel bir traktör dedi.

Sitene Ekle