BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,77
ALTIN 2.523,40
DÜNYA

Annesi öldürüldü kendi asit saldırısına uğradı! Nedeni ise...

Hindistan'ın Mumbai şehrinde yaşayan Anmol Rodrigous, babası tarafından vahşice asit saldırısına uğradı ve annesi ise korkunç bir şekilde yine babası tarafından öldürüldü. Nedeni ise dehşete düşürdü.

Hindistan'da yaşayan 23 yaşındaki Anmol Rodrigous'ın hayat hikayesi herkesin içini sızlatacak türden. 2 yaşındayken babası tarafından annesiyle öldürülmeye çalışıldı ve asit saldırısına uğradı. Bu saldırıdan sonra annesi babası tarafından vahşi bir şekilde öldürüldü. Babasının annesini acımasızca öldürmesinden sonra korkunç bir şekilde asit saldırısına maruz kalan genç kız, yaşadıklarından güç alarak ayakta durmaya çalışıyor. Bu vahşi saldırının nedeni ise duyunca çok şaşıracaksınız.

Hindistan'ın Mumbai şehrinde yaşayan Anmol, kendisini dünyanın en mutlu kızı ilan eden bir moda tutkunu. İki aylıkken gözü dönmüş babası tarafından vahşice öldürülmeye çalışılan Anmol şimdilerde fiziksel ve duygusal acılarını yenmekle kalmadı, aynı zamanda onun gibi birçok kadına ilham kaynağı oldu.

Modellik yapan ve asit saldırısına maruz kalan kadınlar için bir vakıf kuran genç kadın şöyle konuşuyor: ''Bu halde olmamın nedeni dünyaya sadece kız olarak gelmem. Babam tarafından saldırıya uğradığımda iki aylıktım. Ben komşularımız sayesinde hayattayım, çünkü beni seven annem, babamın saldırısından kurtulamadı.

Sitene Ekle