BIST 9.705
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.430,14

Ankara'da yürek yakan kareler

Ankara'da yürek yakan kareler

Ankara'da ivedik organize sanayi bölgesi'nde bir araçta meydana gelen patlama atölyelere sıçradı. patlamada atölyede bulunan 6 kişi yaşamını yitirdi. kontrol altına alınmaya çalışılan yangında mahsur kalanlar var.

Ankara'da yürek yakan kareler

Ankara'da İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde bir araçta meydana gelen patlama atölyelere sıçradı. Patlamada atölyede bulunan 6 kişi yaşamını yitirdi. Kontrol altına alınmaya çalışılan yangında mahsur kalanlar var.

Ankara'da yürek yakan kareler

Ankara’daki 5 bin dolayında işletmeyi bünyesinde barındıran OSTİM’de otomobil boyacılığı yapılan bir işletmede meydana gelen ikinci patlamada ölü sayısı arttı. Patlamanın hemen ardından olay yerine gelen ve çalışmaları yerinde izleyen Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, olayda 6 kişinin yaşamını yitirdiği, 1’i ağır 8 kişinin yaralandığını ve 6 kişinin de sağ kurtarıldığını söyledi.

Ankara'da yürek yakan kareler

İçerde hala 10-12 kişinin mahsur kaldığını ve sağlık görevlilerinin telefonla görüşüp bu kişilere sağlık bilgisi verdiğini anlatan Vali Yüksel, "Bütün ekiplerimiz patlama mahalline seferber edildi.

Ankara'da yürek yakan kareler

Alevler hala kontrol altına alınamadı. Ancak yaptığımız telefon görüşmelerinde içeride 10-12 kişinin daha mahsur kaldığını öğrendik. Mahsur Kalanlarla irtibat halindeyiz. Sağlıkcçılarımız telefonla görüşüp ne yapmaları konusunda sağlık bilgisi veriyor. En kısa sürede bir bölgedeki alevleri kontrol altına alıp burada mahsur kalanları kurtarmaya çalışacağız" dedi.