BIST 10.209
DOLAR 32,34
EURO 34,88
ALTIN 2.394,25
HABER /  GÜNCEL

Ankara'da büyük operasyon FLAŞ!

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri, Adalet Bakanlığı ve Ak Parti Genel Merkezine yapılan saldırıyla ilgili terör örgütü DHKP-C'ye hava destekli operasyon düzenliyor.

Abone ol

Ankara'da çifte saldırı ile ilgi olarak örgütü DHKP-C'ye yönelik 21 adrese operasyon düzenleniyor. Liman İş Sendikası Genel Merkezi ve Genel İş Sendikası Genel Merkezi'nde de aramalar yapılıyor...

Operasyon, sabahın ilk saatlerinde başladı. 21 ayrı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyon kapsamında Liman- İş Sendikası Genel Merkezi ve Genel İş Sendikası Genel Merkezi'nde de aramalar yapılıyor.

Sabahın ilk saatlerinde aralarında Emniyet'in üst düzey yetkililerinde aralarında bulunduğu terörle mücadele uzmanları helikopterle Ankara Atatürk Lisesi'nin Sıhhıye'deki bulunan bahçesine iniş yaptı. Polis yetkilileri, Liman- İş Sendikası Genel Merkezi'nde yapılan aramaları yerinde gözlemledikten sonra yine aynı helikopterle bu kez Ulus'taki Genel- İş Sendikası Genel Merkezi'nin bulunduğu bölgeye geçti.

Helikopter destekli operasyona Özel Harekat Timleri de katılırken, 2 sendikanın dışında 19 yerde de eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda şu ana kadar 4 kişinin gözaltına alındığı ve bu sayının artacağı öne sürülürken sendikalardaki bilgisayar ve diğer dokümanlara da el konuldu.