Zaman yazarı İbrahim Öztürk kaçtı

Abone ol

AK Parti- Cemaat kavgası tam gaz sürürken, Peygambere hakaret eden İbrahim Öztürk özür bile dilemeden hesabını kapatıp twitterdan kaçtı.

İNTERNET HABER - Zaman Gazetesi'nin ekonomi yazarı Profesör Doktor İbrahim Öztürk attığı tweet sonrası öyle tepki aldı ki sonunda çareyi hesabını kapatmakta buldu.

Dershane savaşında hızını alamayan Zaman'ın ekonomi yazarı Öztürk Hazreti Muhammed için ağır bir yorum atmıştı.

Öztürk, bir takipçisiyle girdiği polemikte "Peygamberin bile kıblesi şaştı oğlum!!! Kudüs'tü Kabe oldu. Bu alemde değişmeyen tek şey yalakalık, güce tapmak" diye yazmıştı.

HESABINI KAPATTI

İbrahim Öztürk'e öyle çok tepki yağdı ki Zaman yazarı çareyi twitterdan kaçmakta buldu. Hesabını kapatan İbrahim Öztürk, beklenen özürü de dilemedi. Gazetesinin genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı, twitterdan mevzuya dahil olmuş ve yazarının özür dilemesini istemişti.

Zaman yazarından skandal Peygamber twiti

Zaman Gazetesi'nin Ekonomi yazarı dershane atışmasında kaş yapayım derken göz çıkardı. Peygamber için attığı twit hakaret dolu.

CEMAAT-AKP KAVGASI

Hükümet ile cemaat arasında twitter'a dökülen dershane kavgası da tüm hızıyla sürüyor. Dershaneler konusunda hükümetin geri adım atması da ateşe düşürümedi.  TT listesinde zirvede dershaneler var...

VİDEOLAR VE FOTOĞRAFLARLAR SAVAŞIYOR

Cemaat taraftarlarının TT'leri ile zirveye çıkan #DershaneyIeGelenADALET tagı AK Parti ile Gülen taraftarlarının kavga arenasına dönüşmüş durumda. Videolar ve fotoğrafların da karıştığı savaş, İbrahim Öztürk'ün ismi üzerinden de sürüyor.

{%twitter_kutusu%}

Günün Önemli Haberleri