Yeni bakanlar ilk icraatlarını yaptı

Abone ol

Türkiye'yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası üç bakanın istifasıyla birlikte Başbakan Erdoğan, kabinede değişikliğe gitti ve dün yeni kabineyi açıkladı.

Yeni Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ilk icraatını bakan olduktan sonra yarım saat içinde gerçekleştirdi.

Türkiye’nin şu sıralarda en önemli gündem maddelerinden biri ‘kabine revizyonu’. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün yeni kabinesini açıkladı. 9 yeni bakan kabineye katılırken Başbakan Yardımcısı Bekirbozdağ ise Adalet Bakanlığı’na atandı.

Erdoğan kabineyi açıkladıktan yarım saat sonra ise yeni Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık twitter profilini yeniledi. Işık öncelikle kendisine bir logo tasarlayarak üstüne ‘Türkiye Cumhuriyeti Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Kocaeli Milletvekili’ yazdırdı.

 

TEŞEKKÜR TWEETİ ATTI

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ayrıca kendisini tebrik edenlere hitaben birde teşekkür tweeti attı.


 

SADECE İKİSİ DEĞİŞTİRDİ

Kabineye katılan 9 yeni bakandan bakanlığını ilan eden ilk kişi böylece Fikri Işık oldu. Işık Bakanlığı dönemindeki ilk icraatını gerçekleştirirken yeni Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam da sade bir şekilde bakan olduğunu Işık'dan sonra Twitter profilinde belirtti. Bunun dışındaki 7 bakan Twitter profillerinde henüz bakan oldukları bilgisini güncellemedi.

 

Işık'ın profili bakan olduktan sonraki yarım saat içinde güncellendi.

Günün Önemli Haberleri