Yengeç Burcu bu hafta Kariyer ile ilgili önemli girişimler olacak Hande Kazanova burçları yorumladı

Abone ol

Astroloji uzmanı Hande Kazanova Yengeç burcunu sizler için yorumladı. 1 - 7 Nisan 2019 ayında İkizler burcunu neler bekliyor? Akşamüstü saatlerine kadar daha çok tamamlanması gereken işlerinizin üzerine düşmek faydalı olabilir.

Ortak parasal konular, para ödemeleri ve bu bağlamda yapmanız gerekenlerle haftanız başlayacak ve bu pazartesi daha çok bu alanlarda kanalize olacaksınız.

Akşamüstü saatlerine kadar daha çok tamamlanması gereken işlerinizin üzerine düşmek faydalı olabilir. Salı ve çarşamba günleri dış ortamlarda bulunmak önem kazanırken, fikirlerinizi diğer insanlarla paylaşmakta önemli olacak sevgili Yengeç’ler.

İnsanlara yardım edip fedakar yapınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Detay gerektiren işlerinizde kafanız karmaşık olabilir. Unutkanlıklar devrede olabilir. . Perşembe günü önemli olacak. Plüto, Güney Ay düğümü ile birleşecek.

Plüto, sizin aşk evinizin yöneticisi ve bu yüzden çocuğunuz ve aşk hayatınızla ilgili konularda birtakım problem ve krizler karşınıza gelebilir. Özellikle perşembe civarında riskli birtakım işleriniz varsa kaçınmalısınız.

Cuma günü gerçekleşecek Yeniay iş hayatınızda önemli adımları destekleyen Yeniay’lardan bir tanesi olacak. Kariyer ile ilgili önemli girişim ve başlangıçlarınız için bu Yeniay’ı kullanmanız faydalı olacak. Güzel bir hafta diliyorum.

Günün Önemli Haberleri