Yasak Elma dizisinin 17'nci yeni bölüm tanıtımı yayınlandı! Zeynep ile Alihan dudak dudağa

Abone ol

FOX TV'nin başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı sevilen dizisi Yasak Elma'nın 17'nci bölümüne ait tanıtım videosu yayınlandı.

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın yayınlanan tanıtım videosuna Alihan ile Zeynep'in öpüşme sahneleri damga vurdu. Alihan, Cem ile birlikte olduğunu düşündüğü Zeynep'e sitemkar bir şekilde ''Keşke senden duysaydım'' derken, Zeynep fevri bir şekilde "Niye, tebrik mi edecektin?" diyerek karşılık veriyor. Alihan ise bunun bir hata olduğunu dile getiriyor. 

ALİHAN İLE ZEYNEP DUDAK DUDAĞA: Alihan ile Zeynep ikilisi şu sıralar aralarında soğuk rüzgarlar esse de birbirlerine olan bağları halen kopmış değil. Alihan tuvalette yakaladığı Zeynep'i dudağından öperken genç kadın buna kayıtsız kalamıyor. Fakat ikilinin öpüşmesine Zehra şahit oluyor ve ortalığı fena karıştırıyor. Cem, Zeynep'le sevgili olduklarını söylediğinde Zehra "Senin kız arkadaşın 5 dakika önce Alihan'la tuvalette öpüşüyordu" diyor ve herkesin suratı bembeyaz oluyor.SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Ender, Kemal’i Yıldız’a yakınlaştırmanın yollarını ararken aklına bir fikir gelir. Yıldız’ı her gün Kemal’i görmeye mecbur bırakacak bu planı harekete geçirmek için kolları sıvar. Olacaklardan habersiz olan Yıldız ise Defne’yle samimiyetini ilerletiyordur.

Zeynep Alihan’ın buluşma yerine gelmemesinden sonra yıkılmıştır. Alihan kendini açıklamak istese de, Zeynep artık inanmaz. Zeynep’in Alihan’la ilgili duyduğu bir haber ise onu başka kararlar almak zorunda bırakacaktır.

Günün Önemli Haberleri