Vuslat ne zaman başlıyor TRT 1'in yeni dizisinin başrolleri bomba

Abone ol

TRT 1 erkanlarının yeni dizisi Vuslat şimdiden merak uyandırmaya başladı. Dizinin yanın tarihi ve oyuncu kadrosu da netleşti. Peki Vuslat ne zaman yayınlanacak? Vuslat'ın oyuncu kadrosunda kimler var? İşte TRT 1'in yeni dizisine dair merak edilen her şey...

Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdülhamid, Kalk Gidelim ve Elimi Bırakma gibi iddialı projeleri izleyici karşısına çıkaran TRT 1, yeni dizisi Vuslat için de hazırlıklarına son sürat devam ediyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük merak uyandıran dizinin yayın tarihi ve kadrosu da sonunda netleşti.

Başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı dizi, 'iyi insan' olmak için çıkılan 'aşk yolculuğu'nun serüvenlerini ve tüm karakterlerin insana ait hallerini İbni Arabi’nin 'Satranc-ı Urefa' oyunu ile anlatacak.

Devrim Özkan kimdir Vatanım Sensin'in Havva'sı TRT 1'in Vuslat dizisinde

Vuslat dizisinin başrollerinden birisi olan Doğulu, hikayede dev bir holdingin patronu Mahir'i canlandıracak ve ailesinin geçimi için savaş veren Vuslat ile büyük bir aşk yaşayacak. Vuslat karakterini de 'Rüya' dizisinde hayat verdiği İpek Giray karakteri ile tanınan ve Vatanım Sensin’de Havva karakteri ile büyük beğeni toplayan Devrim Özkan canlandıracak.

BARAN BÖLÜKBAŞI DA KADRODA: Betül Yağsağan'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Murat Onbul'un oturduğu dizinin kadrosundaki genç kuşağın dikkat çeken yıldızlarından Baran Bölükbaşı da Vuslat'ın kardeşi Fırat karakterine hayat verecek.

7 OCAKTA BAŞLIYOR: Merakla beklenen dizi, geçtiğimiz günlerde final kararı alan Ege'nin Hamsisi'nin yerine pazartesi günleri ekrana gelecek. İlk bölümü de 7 Ocak Pazartesi akşamı izleyici karşısına çıkacak.

Yine dizide Ümit Kantarcılar, Pelin Uluksar, Serra Pirinç, Gamze Süner Atay, Erdem Akakçe, Özcan Varaylı, Şeyle Halis ve Gözde Kaya gibi isimler de rol alacak.

TRT 1'in Vuslat dizisinde flaş gelişme! Sonunda netleştiHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

VUSLAT DİZİSİ KONUSU: Vuslat dizisinde İbn Arabi’nin Alimler Satranç’ı isimli oyunu konu alınacak. Dizide ailesinin geçimi için savaş veren Vuslat isimli bir genç ile dev bir holdingin patronu olan Mahir’in engellerle sınanan aşkı ve geçmişlerindeki büyük sırrı ekrana taşıyacak.

Günün Önemli Haberleri