Ve şampiyonluklar geldi

Abone ol

Sapanca Kırkpınar mevkiinde düzenlenen Büyükler Türkiye Kürek Şampiyonası’nda, Fenerbahçe erkekler ve kadınlarda Türkiye şampiyonu oldu. <br...

Sapanca Kırkpınar mevkiinde düzenlenen Büyükler Türkiye Kürek Şampiyonası’nda, Fenerbahçe erkekler ve kadınlarda Türkiye şampiyonu oldu.
Büyükler Türkiye Kürek Şampiyonası Yarışları Sapanca Kırkpınar mevkiinde yapılan ikinci gün müsabakaları ile tamamlandı. Büyük A Erkekler 8 tekte, Büyük A Erkekler tek çiftte, Büyük A Erkekler 2 tekte ve Erkekler hafif kilo 4 tekte yarışları lider tamamlayan sarı-lacivertliler zirvenin sahibi oldu. Fenerbahçeli kadın kürekçiler ise ise Büyük Kadınlar 2 tekte ve hafif kilo kadınlar 2 çifte yarışları ilk sırada tamamladı.
Bu sonuçların ardından erkeklerde 1050 puan, kadınlarda 500 puan toplayan Fenerbahçe şampiyonluğa ulaştı. Galatasaray ise erkeklerde 980 kadınlarda da 220 puanla sarı-lacivertlilerin ardından ikinci oldu.
Fenerbahçeli sporcular, yarışların ardından kupalarını Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven’in elinden aldılar.
(İHA)

Günün Önemli Haberleri