Ünlü oyuncu o iddialara yanıt verdi

Abone ol

Ünlü oyuncu Özge Özberk, eşi Hayim Sadioğlu'nun ihanet iddialarına yanıt verdi

Madenci eşi Hayim Sadioğlu'nun ihanetle suçlayıp, 500 bin TL tazminat talep ettiği oyuncu Özge Özberk kendini savundu.

GÖZLERİM FAL TAŞI GİBİ AÇILDI

Eşinin "Tiyatro, dizi derken eve çok geç geliyordu" sözlerine Özberk "Ailemle daha fazla vakit geçirmek için sadece haftada 2 gün çalışacağım işleri kabul ettim. Evimle ilgileneyim, çocuğumla olayım diye. Evimi ihmal etmedim. Ancak Hayim'in açıklamalarını görünce gözlerim faltaşı gibi açıldı, kriz geçirdim" dedi. 

HALA İNANAMIYORUM

İhanet iddiasına ise "Bunu iftira olarak nitelendiriyoruz. Bana neden iftira atıldığını yakında öğreneceksiniz" diyen Özberk, eşinin işsiz olduğunu belirtti. Bu yüzden de kendisinden tazminat talep edildiğini vurgulayan ünlü oyuncu "Bu evde uzun zamandır çalışan benim. Meyve veren ağaç taşlanırmış. İstediği paralara hala inanamıyorum" dedi. Özge Özberk'in oyuncu ağabeyi Özgür Özberk de eniştesini suçlayarak "Bir adam düşünün ki, 3 senedir çalışmak yerine, iphone'da oyun oynasın. Bir iş yapsam da eve katkıda bulunsam yerine poker oynasın, arabasının arızasını, evin alışverişini eşine yaptırsın, oğlunun yaş gününe gelmesin, eşinin 18 senelik emeği olan mal varlığını elinden almak için, çocuğunun velayetini almak için gazeteye eşim benı aldattı diye haber yapsın. Hepiniz benim gibi şu an k...çınızla gülüyorsunuz di mi bu adama" diyerek tepki gösterdi.

KİMSE YUVASININ YIKILMASINI İSTEMEZ

Özge Özberk, "Yeniden barışma ihtimaliniz var mı?" sorusuna ise, "Kimse yuvasının dağılmasını istemez, özellikle de çocuk varsa. Bu yüzden hiçbir fikrim yok, bilmiyorum" şeklinde yanıt verdi.

Günün Önemli Haberleri