Ufak Tefek Cinayetler 2.bölüm Merve'nin planı ne?

Abone ol

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler 2.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Birinci bölümüyle ilgili takip edilen Ufak Tefek Cinayetler'de yeni bölümde neler olacak? Serhan ile Oya yakınlaşacak mı? Merve'nin Arzu ile ilgili planı ne?

Yeni dizi Ufak Tefek Cinayetler birinci bölümü yayınlandığı andan itibaren ilgiyle takip edilmeye başlandı. Merakla Oya, Arzu, Merve ve Pelin arasında neler olacağı bekleniyor. Gelin hep birlikte 2.bölüm fragmanına bakalım.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi yayınlanan ilk bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Dizinin başlangıcında 4'lüden biri olan Merve'nin evinde büyük bir parti veriliyor. Ardından bir kişi pencereden aşağıya düşüyor. Partideki görgü tanıkları sorguya alındığında ise her şey yavaş yavaş şekilleniyor. Oya ile Merve'nin yüz yüze gelmesi ise adeta 2.bölümde fırtınalar eseceğine işaret.

Yeni bölüm fragmanını izlediğimiz zaman ise Serhan ve Oya'nın daha fazla yakınlaşacağına şahit olacağız. Peki bu durumda karşısında hem Serhan'ı yakın arkadaşının eşiyle aldatan hem de kimseye yenilmeyen Merve'nin ne yapacağı merak konusu oldu. 

Günün Önemli Haberleri