Tuzla’da Çankırı Rüzgarı

Abone ol

Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Gecelerin 3.süne Tuzla Çankırılılar Derneği ev sahipliği yaptı. Geceye eşi Dr. Fatma Yazıcı ile birlikte katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Attığımız adımlarda birlik ve beraberlik içerisinde olamazsak, geleceği

Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Gecelerin 3.süne Tuzla Çankırılılar Derneği ev sahipliği yaptı. Geceye eşi Dr. Fatma Yazıcı ile birlikte katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Attığımız adımlarda birlik ve beraberlik içerisinde olamazsak, geleceği çizmemiz mümkün değildir.” mesajını verdi.
Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler-Çankırılılar Gecesi, Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi. www.tuzlaweb.tv’den canlı yayınlanan geceye Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Çankırılılar Federasyonu Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Tuzla Çankırılılar Derneği Başkanı Faruk İmamoğlu, Çankırı’nın önde gelen isimleri ile Tuzla’da yaşayan Çankırılılar katıldı.
Çankırılılar Gecesi’nde, yörenin müziği, mutfağı ve spor kulübü Tuzla’da yaşayanlara tanıtıldı.

Birlik ve Beraberliği Ortak Akılla İnşa Ediyoruz
Gecede konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Yöresel Geceler’in ilçedeki bütünlüğe yansımasını değerlendirdi. Altyapı ve üstyapıdaki hizmetlerine karşın sosyal hizmetlerin önceliğini vurgulayan Başkan Yazıcı, “Birlik, beraberlik ve geleceği ortak akılla inşa etmenin temellerini attığımıza inanıyorum. Biz Tuzla’da çok sayıda hizmeti gerçekleştirdik. Vizyon projeleri yaptık, yapmaya da devam ediyoruz ama bizim Tuzla’da yapmış olduğumuz en önemli çalışma hemşeri dernekleri platformu, sivil toplum kuruluşlarıyla beraber oluşturduğumuz birlik ve beraberliktir. Kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve halkla beraber Tuzla’ya sahip çıkma, birlik ve beraberliğimizi oluşturma adına yapmış olduğumuz bu çalışmayı hepsinin ötesinde görüyorum. Bu bağlamda bize destek veren bütün hemşeri dernekleri başkanlarına yürekten teşekkür ediyorum. Bizler geleceğe adım atarken birlik ve beraberlik içerisinde olamazsak, geleceği çizmemiz mümkün değildir” dedi.

Günün Önemli Haberleri