Türk erkeklerine giriş yasak

Abone ol

Bu internet sitelerine Türk erkeklerinin girişleri yasak. Neden mi?

ABD ve Estonya kökenli arkadaşlık siteleri, kadınlara seks teklifi yapan Türk erkeklerine giriş yasaklandı.

Türk çapkınlar, yabancı internet sitelerindeki kızlara kancayı taktı. İlgi abartılınca sitelere Türkçe, 'Mesaj göndermeyin' yazısı yazıldı.

Baltacı'nın torunları, dedelerini aratmıyor. Estonya'nın rate ve Amerika'nın elf town sitelerine üye kızlar, son günlerde Türk erkeği kabusu yaşıyor. Çünkü Rate tamamen Estonya dilinde yayın yapan bir site olmasına rağmen azmedip bu dili çözen Türk çapkınlar, kızlara mesaj yağdırıyor. Siteyi çözemeyenler ise Estonyalı kızların MSN adreslerini ekliyor. Elf town'da da durum farklı değil. Pek çok Türk erkeği, siteye üye olarak, yabancı kızlarla konuşmaya çalışıyor.

YANLIŞ ANLAYIP FANTAZİ İSTİYORLAR

İngilizce cinsiyet anlamına gelen 'Sex' sözcüğü ise bizim çapkınların fantazilerini coşturuyor. Bu kelimeyi gören çoğu Türk erkeğinin, kızlara müstehcen tekliflerde bulunduğu ileri sürülüyor. Aslında sanatla ilgili olan siteler de çareyi Türkçe uyarılar yayınlamakta buluyor. Rate sitesinde 'Türkler mesaj atmasın' yazıyor.

Elf Town ise siteye Türkçe bir metin eklemiş, "Rastgele mesaj yollamayın. Biri sizden onu rahat bırakmanızı isterse, mesaj atmayın" uyarısında bulunuyor.

Günün Önemli Haberleri