Terimin istifa sloganına yanıtı

Abone ol

Fatih Terim'e maç sonrası, "İstifa edecek misiniz?" diye soruldu. Cevabı ise bakın ne oldu...

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, maçtan önceki basın toplantısında her türlü senaryoyu söylediğini kaydederek, ''Bizim kaybetmemiz, Norveç'in kazanması halinde Norveç'e kazanmaya gitmek zorunda olduğumuzu söylemiştik. Bu bizim için en kötü senaryoydu'' diye konuştu.

Norveç'in, Bosna-Hersek'i yendiğini ifade eden Terim, şöyle devam etti:

''Biz sadece Norveç'te beraberlik şansımızı kaybettik. Yapacağımız iş yenmeye gitmek, başka birşey yok. Maalesef bir gereksiz ofsayt çıkışında, ferdi yapılan bir hatada gol yedik. Golden sonra başka goller de yiyebilirdik. İlk yarıda, ikinci yarıda cevap vermek istedik ama olmadı. Yunanistan çok rahattı ve çok tecrübeli bir takım. Yunanistan'ı tebrik ediyorum.''
         
''HAYATIMDA İLK KEZ 'İSTİFA' SESLERİ DUYDUM''
     
Terim, bir gazetecinin, ''1-0'dan sonra tribünlerin yoğun bir şekilde size karşı 'istifa' sesleri vardı. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?'' yönündeki sorusunu şöyle yanıtladı:

''Ben sizin gibi yoğun bir şekilde duymadım, kısmi duydum ama benim için o da yeterlidir. Hayatımda ilk kez duyuyorum. Bazıları alışkın olabilir ama ben alışkın değilim. Ama öyle herkes her istediğini istediği zaman yapamaz. Buna ben karar veririm'''

AURELİO ALKIŞLANDI NE DİYORSUNUZ?

Yunanlı bir gazetecinin, ''Türk Milli Takımı'nın gerçek Türk oyuncuları
yuhalanırken Aurelio alkışlandı. Bu konuda ne diyorsunuz?''
sorusuna Terim,

''Göğsüne ay-yıldızı almış her oyuncumuzun yuhalanması diye birşey söz konusu olamaz. İyi oynuyoruz, kötü oynuyoruz, başarılı oluyoruz, başarısız oluyoruz ama ülkeye hizmet etmeye çalışıyoruz. Onun için hiçbiri yuhalanmayı değil, takdir edilmeyi hakediyor. Biz Yunanistan'ı orada 4-1 yendiğimiz zaman kimse kimseyi yuhalamadı'' yanıtını verdi.

Günün Önemli Haberleri