Tatlıses'in davasında 10 yıla kadar hapis isteniyor!

Abone ol

Sanatçı İbrahim Tatlıses'i 13 yıl önce tehdit ederek para istediği iddia edilen Abdullah Uçmak hakkında 10 yıla kadar hapis cezası isteniyor...

13 yıl önce şarkıcı İbrahim Tatlıses'i tehdit ederek para istediği iddia edilen Abdullah Uçmak Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden yargılanmasına başlandı.

Duruşmaya başka suçtan hükümlü Abdullan Uçmak Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) sistemi ile bağlandı. İbrahim Tatlıses duruşmaya katılmadı, avukatı Hayati Şahin salonda hazır bulundu.

YARGITAY'IN BOZMA KARARI OKUNDU

Mahkeme başkanı Sadık Özkan, Yargıtay 6. Ceza Dairesi'nin bozma yönündeki kararı okudu. Duruşmada söz alan sanık Uçmak, "Benim Yargıtay bozma ilamına diyeceklerimden önce bozma ilamında belirtilen telefonun yüzüne kapanması konusunda telefon kayıtlarının çıkartılmasını istiyorum. Biz o zaman DGM savcılığında da telefon kayıtlarını çıkarttım. Yargıtay bunu görmemiş mi? Çalınmış mı? bunu soruyorum" dedi. Sanık avukatı da "Kararda ısrar edilmesini, bozma ilamına uyulmamasına karar verilmesin italep ediyoruz" diye konuştu.

MAHKEME BOZMA İLAMINA UYULMASINA KARAR VERDİ

Mahkeme heyeti, usul ve yasaya uygun bulunan Yargıtay 6. Ceza Dairesi'nin 3 Kasım 2015 tarihli bozma ilamına uyulmasına oy birliği ile karar verdi.

Günün Önemli Haberleri