Taksim'deki Laz Teyze konuştu!

Abone ol

Taksim'deki bikinili eylemi protesto eden Laz Teyze, TVNET'te Veyis Ateş'in sorularını yanıtladı.

İNTERNETHABER.COM

Hatırlarsanız Taksim'de Duran Adamlara destek vermek amacıyla Mine Dost isimli bir vatandaş bikinisiyle sloganlar atmıştı. 

Çevredeki vatandaşların bikiniyle dans eden Mine Dost'a alkışlarla destek vermesi üzerine oradan geçen türbanlı bir bayan bu durumu protesto etmişti. 

İsminin Ümit olduğu öğrenilen teyze, çevrede toplananlara seslenerek " Sizlerde bu rezilliği seyrediyorsunuz değil mi? Bu modern ben gericiyim değil mi? Ben Atatürkçü değilim değil mi?" diye tepki göstermişti. 

Laz Teyze daha sonra kendisini şov yapmakla suçlayan 2 kişinin de üzerine yürümüş ardından sivil polisler tarafından olay yerinden uzaklaştırılabilmişti.

TÜRKİYE'NİN YÜZDE 60'I PİSKOPAT

Ümit Teyze'yi sivil polislerin olay yerinden uzaklaştırmasının ardıdan bikinisiyle Taksim'i karıştıran Mine Dost ise kameralara : " Aziz Nesin Türkiye'nin yüzde 60'ı aptal demişti ama bence yüzde 60'ı piskopat." diyerek olay yerinden ayrılmıştı. 


İşte o laz teyze dün akşam TVNET'te Veyis Ateş'in sorularını cevapladı.


İşte Veyis Ateş'le arasında geçen diyaloglar:

Veyis Ateş: Siz neye kızdınız bu kadar?

Ümit Arıcı: Evde otururken bile kızıyordum. O esnafın düştüğü durum. Kırıp dökmeler filan…

Veyis Ateş: Sonra ne oldu?

Ümit Arıcı: Şişli Etfal’den sonra Taksim’e gittim. Ha bu kadar yerden sebep mi çıktı bunca olaylar diye de şaştım önce… Neyse gidiyordum. Bir baktım birden o kadın (bikinili kadın) çıktı önüme. Ben o kadına hiçbir laf söylemedim. Bir baktım ki.. Anaaa.. Bütün kameralar onu seyrediyor. Birileri de alkışlıyor. Ama ne var ortada. Ha bu kadın ne diyor da alkışlıyorsunuz bu kadını? Onlara döndüm. Tüüü dedim. Hiç mi utanmıyorsunuz dedim. Bu ne diyor da alkışlıyorsunuz dedim. (…)

Veyis Ateş: Neden sinirlendiniz o kadar?

Ümit Arıcı: Bu kadın ne diyor da bizim insanımız bunu alkışlıyor? Biz ne duruma geldik de bunu alkışlıyorsun? Onu şunun için alkışlıyorlar: Çağdaş, modern, Atatürkçü, özgür… Vuuh. Dedim. Ben başörtülü olduğum için mi Atatürkçü olmuyorum? 

İŞTE O GÖRÜNTÜLER 



BİKİNİLİ EYLEME BÖYLE TEPKİ VERMİŞTİ 

Günün Önemli Haberleri