Survivor gönüllüler 2018 kadrosu ünlüler takımı yarışmacıları

Abone ol

Survivor 2018 10 Şubat cumartesi saat 20.00'da TV8 kanalında start alıyor. Survivor ünlüler kadrosunda yer alan yarışmacılar ikişer ve üçer kez katılan isimler. Asıl merak edilen gönüllüler kadrosunda yer alan yarışmacılar. Peki ünlüler takımındaki Hakan Hatipoğlu, Turabi, Merve Aydın gibi yarışmacılar Survivor'a kaç kez katıldılar?

Survivor yeni sezon yarışmacıları All Star 2018 için adaya giderken yarışmanın ilk bölümü 10 Şubat Cumartesi izleyici ile buluşuyor. Survivor All Star kadrosunun ünlüler kısmı bildik yüzlerden oluşuyor. Haliyle de ünlüler takımı yerine gönüllüler takımı ilgi çekiyor. Gönüllüler kadrosundan bu sene sürprizler çıkabilir.

Survivor gönüllüler kadrosu yarışmacılarının isimleri şöyle : Cumali Akgül, Birsen Bekgöz, Ramazan Kalyoncu, Gizem Kurtulan, Melih Özkaya, Yağmur Banda, Ecem Karaağaç, Nevin Yanıt Baltacı, Anıl Berk Baki, Funda Alkayış, Gamze Aksu, Marcus

Survivor ünlüler kadrosu yarışmacıların isimleri : Sema Aydemir, Nagehan Karadere, Merve Aydın, Turabi, Murat Ceylan, Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıçcı, Hakan Hatipoğlu, Sahra Işık, Nihat Doğan, Damla Can, Ümit Karan


BU SENE SURVİVOR FARKLI OLACAK : Survivor 2018 diğer sezonlardan çok farklı bir konsepte izleyici ile buluşacak. Sosyal medya üzerinden konuyla ilgili olarak açıklama yapan Acun Ilıcalı, “2018 Survivor takım sistemi değişti” diyerek bunun ipucunu verdi.

ALL STAR ÜNLÜLERİ KAÇ KERE SURVİVOR'A KATILDI : Survivor adasına giden ünlüler takımı fazlasıyla eskimiş yüzlerden oluşuyor. Turabi, Hakan Hatipoğlu, Hilmi Cem ve Merve Aydın üçüncü kez yarışmaya katılıyor. Sema Aydemir, Nagehan Karadere, Adem Kılıçcı, Sahra Işık, Nihat Doğan, Damla Can ve Ümit Karan'ın da bu Survivor'a ikinci katılışları. Haliyle ünlüler takımında 'merak' edilecek bir tek kişi bile kalmadı. Bu yönüyle ünlüler All star kadrosu Survivor fanatiklerinden 'aynı isimleri görmekten gına' geldi eleştirisi aldı.

Günün Önemli Haberleri