Sporun yeni adresi Powerfull Athletic Club

Abone ol

Caddebostan Kültür Merkezi'nde hizmet vermeye başlayan Powerfull Athletic Club, sporun yeni adresi olacak...

"Caddeye hareket geldi" sloganıyla Caddebostan Kültür Merkezi'nde hizmet vermeye başlayan Powerfull Athletic Club, uzman kadrosu, kişiye özel egzersiz programlarıyla üyelerinin vazgeçilmezi haline geldi.

Powerfull Athletic Club da olimpiyatlarda kullanılan Technogym marka Fitness ekipmanlarının kullanılması ise önemli bir ayrıntı. Tesisde eğitmenlerin gözetiminde hijyenik bir ortamda Fitness çalışması yapabilir,grup çalışmalarına katılabilir, Pilates ve Kinesis özel ders stüdyolarında birebir çalışma yapabilir veya ilk defa uygulanan "çim zeminde" doğal bir ortamda fonksiyonel egzersizler yapabilirsiniz.

Egzersiz sonrası dinlenip taze sıkılmış meyve sularıyla enerji depolayacağınız vitamin bar da bulunan tesis de sauna, buhar odası, masaj ve dinlenme odalarında kendinizi ve cildinizi yenileyebilirsiniz.

STRESE KARŞI SPA

Spa kültürünün giderek yaygınlaştığı bu dönemde şehir hayatının yoğunluğunu ve stresini üzerinizden atabileceğiniz alanların önemini düşünen Powerfull Athletic Club da masaj, sauna, buhar odası ile ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.  

"CADDEYE HAREKET GELDİ"

"Caddeye Hareket Geldi" sloganıyla caddenin tam ortasında bulunan kulüp, ayrıca teknolojiyle sporun buluştuğu bir yer olarak göze çarpıyor. Kulübe girişlerde el izi yöntemi kullanılarak üyenin kart taşımadan girişlerini yapması sağlanıyor. Soyunma odalarındaki dolaplarda kullanılan elektronik kilit sayesinde de kulüp içinde anahtar taşınmasına bile gerek duyulmuyor.

Gelişmiş bir ses sistemini de barındıran kulüpte bu sayede üyeler maksimum motivasyonla çalışıyor ve  DJ canlı performansları ile sporla müziği harmanlıyor.

Kulüpte ayrıca spora ayrılan sürede verimi artırmak ve en üst düzeyde faydayı sağlayabilmek için özel ders odaları da bulunuyor. Pilates, Kinesis, Boot Camp gibi aktivitelerde uzman eğitmenlerden "personal training" alarak en kısa zamanda maksimum sonuç vücuda kazandırılabiliyor.

Egzersiz dışında kalan zamanlarda Spa bölümümüzde rahatlayabileceğiniz gibi masa tenisi, play station gibi aktivitelerden de faydalanara güzel vakit geçirebileceksiniz. 

OTOPARK SORUNU YOK

Kapalı Otopark imkanı da sunan tesis bu sayede üyelerine güvenli bir şekilde araçlarını park etmesine imkan tanımaktadır.

Günün Önemli Haberleri