Siyer sonuçları 2018 TC ile sınav sorgulama sayfası

Abone ol

Türkiye'nin 71 ilinde yapılan ve yaklaşık 13 bin kişinin katıldığı siyer sınav sonuçları açıklanıyor. Peygamber Sevdalıları platformu tarafından yapışan siyer sınav sonuçları TC ile sorgulanacak. Adaylara sınav sonuç bilgisi SMS ile gelecek. Katagorilere göre ödül verilecek olan siyer sınav sonuçlarının en geç 10 gün içinde açıklanması bekleniyor. 5 Umre Ödülü ve 2000 kişiye kategoriye göre farklı ödüller verilecek.

Siyer sınav sonuçları açıklanıyor siyer sınavı sonuç bilgisi adaylara SMS ile bildirilecek. 71 ilde yapılan ve yaklaşık 13 bin kişinin girdiği siyer sınav sonuçlarının en geç 10 gün içinde açıklanması bekleniyor. siyer sınav sonuç başarısına göe 5 kişiye umre ödülü 2000 kişiye de farklı hediyeler verilecek. Türkiye Geneli Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Siyer sınav sonuçları http://www.siyersinavi.com/ web sitesi ile aynı anda internethaber'de olacak.

SİYER SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN: 18 Şubat 2018 tarihi itibariyle Türkiye Geneli Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Siyer sınav sonuç tarihi belli oldu. Peki bu sene yapılan Siyer Sınav sonucu kesin ne zaman açıklanacak? İşte Siyer sınavı sonuç öğrenme sayfası ve tüm merak edilenleri.

SİYER SINAV SONUCU NE ZAMAN AÇIKLANACAK: Geçtiğimiz gün yapılan 2018 Umre Ödüllü Siyer Sınavı sonuçları mart ayı içeirisinde açıklanacak. Net bir tarih verilmemesine karşın Siyer sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz haberimizin detayından öğrenebilirsiniz. Sınav Sonuçları http://peygambersevdalilari/ ile http://www.siyersinavi.com/ web sitelerindeki sorgulama ekranlarından da öğrenilebilecek.

SINAV NASIL DEĞERLENDİRELECEK: A ve B Kitapçıklarda 1. Kategori 60 soru ve 80 dakika cevaplama, 2. Kategori 80 soru ve 100 dakika cevaplama, 3. Kategori 100 soru ve 120 dakika cevaplama, 4. Kategori ve 100 soru ve 120 dakika cevaplama süresi oldu. Puanlama 100 üzerinden değerlendirilecektir.

Bu sene 13 bin kişinin katıldığı "O'nu oku, O'nu yaşa" sloganlı 4 Kategoride gerçekleştirilen 2018 Türkiye Geneli Siyer Sınavında 5 Umre Ödülü ve 2000 kişiye ödül verlecek.

Günün Önemli Haberleri