Siyahi düşmanı siyah erkekle sekste basıldı

Abone ol

ABD'nin en eski ırkçı örgütü Klu Klux Klan'ın lideri meğer siyah bir seks işçisiyle ilişki yaşamış.

ABD’nin en eski gizli örgütlerinden olan ve beyazların üstünlüğünü savunan Ku Klux Klan‘ın (KKK) eski lideri Frazier Glenn Miller‘in 1987′de siyah bir seks işçisiyle eşcinsel ilişkiye girdiği açıklandı.

Kendini anti-gay, anti-semitist olarak tanımlayan ve beyaz ırkın üstülüğüne inanan Frazier Glenn Miller, ABD’de üç kişiyi öldürmekten dolayı geçtiğimiz günlerde tutuklandı.

EŞCİNSELLİKTEN TUTUKLANDI OLAY GİZLENDİ

Bir dönem kendisini yargılayan yargıçlardan Douglas McCullough ise KKK’nin eski liderinin ayrıca 1987′de de eşcinsel ilişkiye girmekten dolayı tutuklandığını fakat olayın gizlendiğini açıkladı.

SİYAH BİR SEKS İŞÇİSİYLE YAKALANDI

Irkçı ve aşırı sağ örgüt Ku Klux Klan’ın o yıllardaki lideri Miller’ın bir arabada, siyah bir seks işçisiyle birlikte olduğunu fakat bu olayın üstünün kapatıldığını belirten McCullough, olayın polis raporlarında olduğunu söyledi.

SÖZDE SİYAH, GAY VE YAHUDİ DÜŞMANIYDI

Daha önce ABD’deki siyah, eşcinsel ve Yahudilere savaş açtığını ifade Miller, son olarak 13 Nisan 2014′te, Yahudi’lere ait bir merkezde üç kişiyi öldürmesinden dolayı tutuklanarak hapishaneye gönderilmişti.

Günün Önemli Haberleri