Sırada 10 belediye başkanı var! CHP'li vekil isim verdi

Abone ol

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifasının ardından CHP'li vekilden çok iddialı bir isim listesi geldi. İddiasına göre sırada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile 10 belediye başkanı var.

CHP Parti Meclisi üyesi Ali Öztunç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek dahil 10 AK Partili belediye başkanının daha görevden alınacağını ya da istifa ettirileceğini öne sürdü.

Öztunç, Sözcü'ye yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanı (Recep Tayyip) Erdoğan'ın AK Parti teşkilatlarına yönelik ‘metal yorgunluk' sözlerini hatırlattı. CHP'li vekilin iddiasına göre bu kapsamda Erdoğan'a en yakın isimler bile topun ağzında.

"AKP içinde bir kırılma yaşandığı kesin" diyen Öztunç, Melih Gökçek'in de gidiciler arasında olduğunu iddia etti. Öztunç, sırada 10 belediye başkanı olduğunu da söyleyip isimleri de sıraladı.

SIRADAKİ BAŞKANLAR
Öztunç isimleri şöyle verdi;

"10 AKP'li belediye başkanı daha görevden alınacak ya da istifa ettirilecek. Bunlar arasında Melih Gökçek (Ankara),  Mehmet Erkoç (Kahramanmaraş), Recep Altepe (Bursa) ve İbrahim Karaosmanoğlu da (Kocaeli) var."

Melih Gökçek de istifa edecek Topbaş'ın gidişini bilen isim yazdı!

Kadir Topbaş görevi neden bıraktığını açıkladı!

Günün Önemli Haberleri