Sevdiği kız verilmedi düğünde dehşet saçtı önce kızı vurdu sonra kendi kafasına ateş etti

Abone ol

Sultanbeyli'de sevdiği kız tarafından reddedilen şahıs, tabancayla önce kızı vurdu, ardından da kendi kafasına ateş etti. Olayda şahıslardan Kader T. hayatını kaybederken, kendi kafasına ateş eden Ahmet Taşan ise kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Olay, saat 22.00 sırlarında İstanbul Sultanbeyli ilçesi, Necip Fazıl Mahallesi, Ziynet Sokak üzerindeki düğün salonunda yaşandı.

İddiaya göre Ahmet Taşan, daha önce ailesiyle birlikte istemeye gittiği Kader T. isimli kızın ailesi tarafından verilmemesi üzerine, iki ailenin katıldığı ortak düğün gecesinde belinden çıkardığı silahla Kader T.'ye ateş etti.

Taşan daha sonra aynı silahla başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Kader İrgören hayatını kaybetti.

Ağır yaralanan Taşan'ın ise hastanedeki tedavisi sürüyor. İrgören'in cenazesi, daha sonra otopsisi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Saldırıya ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Olaya ait düğün salonunda çekilen yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde kendini kafasından vuran şahsın yerde kanlar içerisinde yattığı ve vatandaşların yaralıya müdahale ettiği görülüyor.

Günün Önemli Haberleri