Sergen Yalçın ikna etti Oğuzhan Özyakup Beşiktaş'a geri dönüyor

Abone ol

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'la telefonla görüşen Oğuzhan Özyakup, hocasının çağrısına kulak verdi ve "Eskisinden de daha iyisini göstereceğim" dedi.

Beşiktaş'ın sezon ortasında Hollanda Ligi ekiplerinden Feyenoord'a kiraladığı Oğuzhan Özyakup geri dönüyor.

Sergen Yalçın'ın göreve geldiği günlerde Feyenoord'la anlaşan yıldız oyuncu, yeni Hoca’sının kalması yönündeki isteği üzerine "Teşekkür ederim ama anlaşma sağlandı. Beşiktaş'a çok daha güçlü olarak döneceğim" cevabını vermişti.

Telefonda görüştü
Oğuzhan'ın koronavirüs sürecinde ailesi ile birlikte yaşamaya alıştığı için gelecek sezonda da Hollanda'da devam edeceği iddiaları üzerine Sergen Yalçın devreye girdi. Siyah-beyazlıların teknik patronu, 27 yaşındaki oyuncuyla telefonda bir görüşme gerçekleştirdi.

Kendini tekrar ispat edeceksin
Oğuzhan'a, yeni sezon planlamalarında özel bir yeri olduğunu söyleyen tecrübeli çalıştırıcı "Burada yarım kalmış bir işin var. Kendini tekrar ispat edeceksin. Bunu birlikte başaracağız. Hiçbir şeyden endişe etme, bana güven" dedi.

'Feda'ya da hazır
Hocasının bu sözleri üzerine çok mutlu olan yıldız futbolcu "Ben de size söz veriyorum. Eski performansımdan çok daha iyisini göstereceğim" sözlerini kullandı.

Öte yandan senelik 11 milyon lira ücreti bulunan Oğuzhan'ın, indirime gitmeye hazır olduğu da öğrenildi.

Günün Önemli Haberleri