Seda Sayana AKPden dava!

Abone ol

Didim AKP Teşkilatı Seda Sayan ve menajeri Stelyo Pipis'e dava açmaya hazırlanıyor. Sebep, iptal edilen bir konser için peşin ödenen 53 bin TL

Yerel seçimler öncesi pek çok yerde olduğu gibi Aydın'ın Didim ilçesinde de adaylar arasında kıran kırana bir yarış yaşandı. Partiler ve adaylar çeşitli propaganda faaliyetleri arasına halk konserlerini de aldı.

CHP adayı Mümin Kamacı ünlü ozan Musa Eroğlu'nun bedava halk konseri vereceğini ilçe halkına duyururken AKP adayı Diş Hekimi Hilmi Yıldırım ve ekibi de karşı atağa geçip bir gün sonrası için Seda Sayan konserini müjdeledi.

HELİKOPTER DÜŞÜNCE...
Seda'nın menajeri Stelyo Pipis kanalıyla iş 53 bin TL'ye bağlandı ve paranın tamamı usul gereği peşin ödendi (Festivallerde tüm sanatçıların yöntemi böyle). Konserlere 1-2 gün kala tüm ülkeyi yasa boğan olay gerçekleşti ve BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan helikopter düştü. Her iki parti de yerinde bir karar vererek halk konserlerini iptal ettiklerini duyurdu. Ardından seçimler yapıldı ve kazanan CHP oldu. Seçimi yitiren AKP Didim teşkilatı ise kara kara düşünmeye başladı. "Yeni bir konser organize etseler, biletleri paralı yapsalar Didim'de kime kaç paradan bilet satacaklar da 53 bin lirayı kapatacaklardı."

PROTESTO ÇEKİLDİ
Sonunda peşin ödenen konser parasının iadesi için Stelyo Pipis'i aradılar. Teklif netti: "13 bin lirası size kalsın 40 bin lirayı geri gönderin." O günden bu yana Stelyo'dan yanıt gelmedi, telefonlar açılmadı, geri dönülmedi. Araya ortak tanıdıklar girmesi de fayda etmeyince noterden "protesto" çekildi ama yine ses çıkmadı. Bunun üzerine Ağustos başına kadar bekleyip, para gelmezse önce bir basın toplantısı düzenlemeyi ardından da dava açmayı kararlaştırdılar.

Günün Önemli Haberleri