Samsung’dan dev adım Galaxy Mega 2 geliyor

Abone ol

Samsung’un 6 inç ekrana sahip akıllı telefonu Galaxy Mega 2 duyuruldu, işte detaylar…

Gün geçmiyor ki Samsung ‘dan yeni bir akıllı telefon modeli duyurusu gelmesin. Bu ayın başında Galaxy Note 4 veGalaxy Note Edge ‘nin duyurusunu yapan Samsung’un duyurduğu son modeli Galaxy Mega 2 oldu.

Büyük ekranlı akıllı telefon standartına göre daha büyük ekranlı akıllı telefon arayan insanlar için üretildiği düşünülen Galaxy Mega 2, 6 inçlik bir ekrana sahip olacak. Aslında Galaxy Mega 2’ye akıllı telefon yerine phablet demek çok doğru olur.  Samsung’un Galaxy Note 4 ‘de kullandığı yüksek grafik donanımına sahip ekran teknolojisini Galaxy Mega 2 ‘de kullanmadığını söyleyelim. 720p çözünürlüğe sahip bir ekrana sahip olacak olan Galaxy Mega 2,1.5ghz hıza sahip işlemciye ve 1.5gb ‘lık RAM kapasitesine sahip olacak.


Harici depolama alanı için microSD girişine sahip olacak olan Galaxy Mega 2’nin kendi hafızasının 16 gb olması bekleniyor. 8 megapiksellik arka kameraya da sahip olacak Galaxy Mega 2 ‘nin performanstan çok, kullanıcıların özel isteklerine cevap sunabilmesi için üretildiğini unutmamak gerek.

Samsung’un son duyurduğu akıllı telefon modeli Galaxy Mega 2 ‘ye ait görselleri görmek için tıklayın.

Günün Önemli Haberleri