Sadri Şener'in hayali gerçek oldu

Abone ol

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan Trabzonspor - Kayserispor maçında büyük bir tesadüf gerçekleşti.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, “Biz de isteriz” diyerek Volkan Babacan’ın, Kayserispor-Fenerbahçe maçındaki büyük hatasını eleştirmişti. Souleymanou dün Şener’i geri çevirmedi, aynı hatayı yaparak bordo-mavilileri sevindirdi

Konuk sarı-kırmızılı takımın kalecisi Souleymanou henüz 2. dakikada yaptığı büyük hatayla genç takım arkadaşı Volkan Babacan’ı adeta akladı.

Fenerbahçe ile Kayseri arasında Kadıköy’de oynanan maçta genç kaleci Volkan Babacan ayağındaki topu büyük bir hata sonucu Özer’e teslim etmiş, Mehmet Topuz’un ortasında Niang fileleri havalandırmıştı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ise maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Biz de isteriz” diyerek, Kayserispor’un, Fenerbahçe’den kiraladığı Volkan Babacan’ı imalı sözlerle eleştirmişti.

Başkan Şener’in bu isteğini Souleymanou gerçekleştirdi! Henüz 2. dakikada Souleymanou’nun uzaklaştıramadığı meşin yuvarlak Colman’ın önünde kalırken, Arjantinli yıldızın pasını alan Jaja fileleri havalandırdı.

Trabzonsporlu taraftarlar karşılaşmadan önce kaleci Volkan Babacan’a ısınırken ıslıklarla tepki gösterdi. Bordo-mavililerin, Kayserisporlu diğer oyuncuları alkışlamaları ise dikkat çekti.

Günün Önemli Haberleri